Wie zijn wij...
WeightLossChallenge
Het ideale ontbijt
Afslanken
Aankomen
Vitaliteit
Sporten
Een gezond hart
Contact/Inschrijven
Ervaringen

NutritionHouse

 

 

Sporten

  • Geavanceerde voedingstechnologie
  • Snel opneembare brandstoffen
  • Hoog kwalitatieve eiwitten / proteïne
  • Gemakkelijk, praktisch en lekker

    

Of je nou een wedstrijd speelt, op je fiets een berg afdaalt of een flink aantal baantjes gaat zwemmen, je lichaam moet een topprestatie leveren. Maar dat valt niet mee als je je zo futloos voelt dat je liever op de bank ligt dan in het zwembad.

 

 

 

Er zijn steeds meer aantoonbare bewijzen dat een uitgebalanceerde voeding in de sport het verschil kan betekenen tussen winnen en verliezen. Kapitalen worden uitgegeven aan trainingskleding, sportmateriaal, sportvloeren, grasmatten, goede trainers en coaches, waarbij voeding altijd een sluitpost is. Of erger nog, voeding, de brandstof voor het lichaam, geheel niet ter sprake komt.

 

Hier laten we zien hoe sporters hun voedingsgewoonten kunnen veranderen waardoor het herstelvermogen en de prestaties verbeterd kunnen worden.

onze programma's helpen bij zowel het leveren als bijvullen van brandstof en bij reparatie en renovatie. Onze producten bevatten hoogwaardige koolhydraten, proteïnen en essentiële vetzuren die goed verteerbaar zijn en makkelijk worden geabsorbeerd. Deze voedingsstoffen heeft het lichaam nodig om optimaal te presteren. Dus wilt u graag die extra energie om een topprestatie te kunnen leveren, dan mag ons programma in uw leven niet ontbreken.


 

 

         

Brandstof voor uitzonderlijke prestaties!

 

Uitzonderlijke voeding!

 

Uitgeballanceerd!

 

Ervaar het Verschil!